luni, 29 martie 2010

You know that I care

Sa faci o paralela cu anii 89 e o blasfemie. Nu stiu cum sa incep… Ma risc!

Cu geci bufante? Ma emotionez. Ce efort a facut mama…Pantaloni promisi de un croitor vesnic ocupat? Cu tact trebuia sa intri in vorba cu IEI! Apoi ne-am apucat cu totii sa coasem sau sa croim: stiam dimensiunile la pliuri, la pense, aveam sabloanele de la Burda: se arestau oameni nevinovati pentru un abonament, ce-i cu tine?

Doar ca la chefu’ dintra doispea aveam plete si pantalonii usor cusuti in interior (de mine) ca sa para mai trendy. Prea marfa! Am facut furori. Milly Vanilly!

Cea mai frumoasa gagica a fost a mea: adica s-o duc acasa . La ea.

Ceva brifcor, Bastion, Cristal , lichior de cafea pentru fete(apoi pentru baieti deopotriva) vreo sampanie primita de una dintre mamele noastre, tigari Golf cu filtru si nelipstu’ vin de tara(bun mai erea) plus berea aferenta ascunsa in rezervoru’ de la wc”pour les conneseurs” reprezenta reteta chefului perfect. Mai era: Nici o masa fara peste, nici un bairam fara Cherrie de Europe atunci la moda , pe sistemul: nu inviti la Cherie, iti merge rau tot anu.! Nu ramanea nici o urata ne….. pe blues-ul asta, esti prost?

Apoi, tarziu, intors acasa, pe ca sa pui mana? Pe taste? De unde? Bagi mana in chiloti.

La tine. Da-te dreacu’ Ca ta-su te-a alungat de vreo doo ori cu tulnicu’.

Oricum asa ai aparut shi tu si mie-mi pari destul de reusit! Ti-ai pierde orice urma de demnitate daca ai afla unde ai fost conceput, nu crezi? Mai gandeste-te!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu