miercuri, 19 martie 2014

Schimbare de paradigma in "bucuria saracului"

Toată lumea ştie ca bucuria săracului e chiar accesibilă. Şi e ieftină. Adică nu te costă mai nimic. Sau chiar nimic. Te bagi in pat cu consoarta( musai si ea saracă lipită) si vă lipiţi unii de alţii până se umple casa de puradei.... Aşa erea odată bucuria săracului. Şi era chiar mişto!
Acu nu se mai face... Nu se face sa stai aşa a prost să te lumeşti cât e ziua de lungă. De foame sau de sete...
Acu lumea are televizor sau plasmă. Şi trebuie sa meargă necontenit pe tocşouri. Sau pe scandaluri: oau biz sau kapatos sau simona gherle sau măruţă.
Ar fi de toată bafta să te trezeşti în mijlocul unei conversaţii şi să nu ştii ce mai face zăvoranca sau latino lover, poponetz sau simona sensual.
Să mor eu,  ajungi să vezi televizoarele mergând ore în şir şi nu ştii decât ca e breching nius peste tot indiferent dacă a intrat becali în pârnaie sau a scos salam un nou hit. Glorios.
Ieşiseră 6000(şase mii) de oameni în stradă la Bârlad pentru a se opune explorării si exploatării gazelor de şist si nicio televiziune nu a catadixit să transmită vreo ceva. Poate nu au aflat sărmanii de ei... dar  toţi erau prezenţi acolo şi nu a interesat pe nimeni o ştire atât de searbadă. Oare?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu